Hjälp – Periodbegränsade användare

En användare som bara ska se ett företags period­begränsade data, ser bara bokföringen fram t.o.m. en viss månad.

Du anger i Edison vilken period som ska visas för period­begränsade användare. Under Redovisnings­perioder har du ett nytt alternativ – Visa perioden i Siffersurfaren Online.

Du hittar mappen Redovisnings­perioder i Edison under Räkenskaps­år i trädet till vänster. Högerklicka på perioden som du vill visa och välj Visa perioden i Siffersurfaren Online. Perioden markeras nu med ett moln vilket indikerar att en period­begränsad användare endast kan se bokföringen fram t.o.m. denna månad.

Varje gång du har stämt av en period och är klar att redovisa för dina användare i Siffersurfaren Online väljer du i Edison att visa perioden och gör sedan en ny upp­laddning genom att klicka på Ladda upp.

Ett avslutat år visas per automatik alltid i sin helhet för period­begränsade användare.