Hjälp – Ladda upp bokföringen

Programmet har en automatisk integration mot Siffersurfaren Online och du laddar upp bokföringen genom att trycka på Ladda upp i Edison.

Uppladdningen startar direkt och du laddar upp de båda öppna åren samtidigt.

Första gången du laddar upp ett företag kan det ta lite längre tid för upp­laddningen att slutföras. Nästa gång du laddar upp en förändring går det snabbare.

För att ladda upp ett avslutat år ska du först välja det avslutade året och sedan trycka på Ladda upp. Detta arbets­sätt känner du igen från hur du säkerhets­kopierar ett bolag i Edison.

Har du fler företag öppnar du ett nytt företag och gör samma upp­laddning i det företaget.

Logga sedan in i Siffersurfaren Online och surfa runt i bokföringen. Du växlar företag och räkenskaps­år i huvudmenyn.