Hjälp – Komma igång

Det första du behöver göra är att ansluta din licens för Edison och aktivera ett konto i Siffersurfaren Online.

1. Klicka på knappen Ladda upp i huvudmenyn i Edison. Första gången du gör detta ska du registrera en administratör för tjänsten genom att ange en e-post­adress till administratören. Administratören kan sedan bjuda in fler användare, både med­arbetare inom företaget som är licens­innehavare och kunder till företaget om du arbetar på en byrå.
  2. Tryck på Anslut och ett bekräftelse­mejl skickas till den e-post­adress du angett.
  3. Följ anvisningarna i mejlet och aktivera kontot för din licens genom att registrera dina uppgifter och välja ett lösen för inloggning.
  4. Du skickas direkt vidare till inloggnings­sidan där du loggar in med din e-post samt ditt valda lösen.

Innan du kan börja använda tjänsten måste du ladda upp bokföringen genom att återigen trycka på Ladda upp i Edison. Läs mer om detta i avsnittet Ladda upp bokföringen.